Newsletter: Inscriere la Newsletter

stat fenomen istoric sau concept filosofic universal ; comunitate umana- politica suverana; societate umana agregata in diverse forme; fenomen specific modern; relatie stabila intre o comunitate si un teritoriu; caracteristici universale specifice mentinute in timp si spatiu; ansamblu de relatii intre oameni ce presupune o putere si o conducere ierarhizata; reprezentarea institutionala a vointei poporului.

mai multi termeni...

Alatura-te Echipei CPCS

Avem nevoie de tine!
Membru sau doar voluntar, te asteptam sa te implici in proiectele şi activităţile noastre!

Acceseaza o serie de resurse extrem de utile in studiul culturii de securitate.

Telefon:
0748 022 805
0722 306 591
Email
fbicon twicon

Sustine CPCS

Directioneaza 2%

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit.

Campania 2%

Despre Sponsorizare

Sponsorizarea nu costă nimic; se face din banii pe care statul trebuie, sau deja ţi i-a încasat sub formă de impozit pe venit. Prin actul de sponsorizare poţi dirija o parte din aceşti bani conform dorinţei tale...

Mai multe despre sponsorizare

Date Generale

Adresa: str. Baba Novac, nr. 38, Timisoara, Romania.

CIF: 23901899
Cont: RO06BTRLONCRT0209686001, deschis la Banca Transilvania, sucursala Timisoara, agentia Giroc.

Contacteaza-ne...

CPCS pe scurt

Scopul CPCS este promovarea, dezvoltarea şi implementarea unor proiecte/modele şi standarde de securitate comunitară şi individuală pentru crearea şi dezvoltarea unei Culturi de Securitate, prin cercetare, studii, informare şi educaţie în parteneriat cu: instituţiile de învăţământ de stat şi private, instituţii de tip medical, militar, poliţie, justiţie, religios dar şi cu organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale locale şi centrale, având ca finalitate dezvoltarea unei comunităţi responsabile de siguranţa cetăţenilor săi, precum şi promovarea cunoaşterii, respectului şi încrederii reciproce între membrii comunităţii şi instituţiile statului.

Fonduri

RealStudio RoHost Real Project Solutions Fudoshin Martial Arts Editura Tritonic Tiger Protector